Transforming Ideas into Solutions

Electrical Engineering, Automation & Security Systems

Περισσότερα

Crafting a future beyond limits

Electrical Engineering, Automation & Security Systems

Περισσότερα

Securing the future with precision and innovation in every wire and line

Electrical Engineering, Automation & Security Systems

Περισσότερα

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε ένας δυναμικός οργανισμός επικεντρωμένος στην απόλυτη υπεροχή στους τομείς της ηλεκτρολογίας και των κατασκευών, του αυτοματισμού κτιρίων, των δικτύων δεδομένων και των συστημάτων ασφαλείας.

Περισσότερα

Facts

Με αφετηρία το 1981, διαθέτουµε ένα αξιοθαύμαστο ιστορικό από επιτυχή έργα κάθε μεγέθους καθώς και ένα εκτενές δίκτυο από ικανοποιηµένους πελάτες από κάθε δυνατό κλάδο.

200
Ολοκληρωμένα Έργα
100+
Ανθρώπινο Δυναμικό
150+
Iκανοποιημένοι Πελάτες
Περισσότερα

Υπηρεσίες

Διαθέτουμε µια εντυπωσιακή οµάδα από κορυφαίους επαγγελµατίες κάθε ειδικότητας, µε εμπειρία και δεξιότητες που αποτελούν σηµείο αναφοράς στον χώρο.

01

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Empowering Spaces: Οι ηλεκτρικές μας εγκαταστάσεις φέρνουν ενέργεια και φως σε σπίτια, γραφεία και βιομηχανικά συγκροτήματα, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα.
02

Εγκατάσταση οπτικών ινών και καλωδίων δικτύων

Innovative Solutions, Endless Possibilities: Αξιοποιώντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και βιομηχανικές πρακτικές που ηγούνται στον κλάδο, παρέχουμε εξατομικευμένες εγκαταστάσεις οπτικών ινών και δικτύων καλωδίων που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε έργου.
03

Συστήµατα ασφάλειας και προστασίας κτιρίων

Proactive Protection, Reactive Response: Τα συστήματα ασφαλείας και προστασίας κτιρίων μας, συνδυάζουν προληπτικά μέτρα με δυνατότητες άμεσης αντίδρασης, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη παρέμβαση και τη μείωση απειλών σχετικά με την ασφάλεια.
04

Κατασκευή συστημάτων ανίχνευσης και πρόληψης πυρκαγιάς

Smart Protection, Intelligent Response: Χρησιμοποιώντας έξυπνες τεχνολογίες και δυνατότητες πραγματικού χρόνου παρακολούθησης, τα συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς και υποδοχής μας ενημερώνουν προληπτικά σχετικά με το ενδεχόμενο πυρκαγιάς ενώ επιτρέπουν και τη γρήγορη, στοχευμένη αντίδραση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
05

Αυτοµατισµός κτιρίων (KNX)

Your Partner in Smart Building Solutions: Ως ο αξιόπιστος εταίρος σας στην αυτοματοποίηση κτιρίων, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, έως τη συνεχή συντήρηση και βελτιστοποίηση, εξασφαλίζοντας ότι το κτίριό σας λειτουργεί στο απόγειο των δυνατοτήτων του.
Περισσότερα

Πελάτες

Εταιρείες που έχουν εμπιστευτεί τα έργα τους σε εμάς

Περισσότερα

Πρόσφατα έργα

Η φιλοσοφία, η δέσμευση και τα αποτελέσματά μας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από την αγορά.
Όλα τα Έργα

Λίστα Έργων

Διαθέτουµε µια εκτενή λίστα πελατών συμπεριλαμβανομένων πολυτελών κατοικιών, βιομηχανικών κτιρίων, πρεσβειών χωρών του εξωτερικού, data rooms, αεροδρομίων, νοσοκομείων, καταστημάτων λιανικής και κτιρίων γραφείων.
Περισσότερα